Lærlingepolitik

 

HUSTØMRERNE A/S har som målsætning at uddanne fagligt dygtige tømrere med gode håndværksmæssige kvalifikationer.


Vi vil sikre at vores lærlinge får et højt og alsidigt fagligt udbytte af deres uddannelse, og at den foregår i et godt socialt miljø.


Vi ansætter hvert år nye lærlinge, og det er vores målsætning at have mindst 10% lærlinge, hvor vi ønsker at størstedelen fortsætter deres videre karriere i virksomheden, og at de lærlinge, der efter endt lærlingeuddannelse søger nye udfordringer andetsteds, skal have et positivt indtryk af vores virksomhed med sig.


Det er alle medarbejderes ansvar at videregive virksomhedens bærende værdier og holdninger til vores elever, samt at uddanne vores lærlinge til gode håndværkere med et højt fagligt niveau. 
 

Lærlingeuddannelse som tømrer


Tømrer - en uddannelse med muligheder
 

 

Tømreruddannelsen er en spændende uddannelse med rigtig mange muligheder.


Vi har normalt mellem 15 til 20 lærlinge, og vi mener selv, vi kan tilbyde et rigtig godt uddannelsesmiljø - både fagligt og socialt.


En uddannelse som tømrer hos HUSTØMRERNE A/S vil give dig gode karrieremuligheder, både i vores virksomhed og i branchen som helhed.
 

 

 

Tømreruddannelse hos HUSTØMRERNE A/S 


Vi lægger vægt på at vores lærlinge får en god uddannelse, hvor eleverne får høje faglige kvalifikationer og bliver dygtige håndværkere.


Vi stiller krav om at vores lærlinge indordner sig under virksomhedens værdier og holdninger, og ønsker at lære nyt. Vores lærlinge skal være villige til at tage imod udfordringer og tage et selvstændigt ansvar. Hvis dette lige er dig, så send os din ansøgning på aarhus@hustomrerne.dk