Maskinsnedkeri

 

HUSTØMRERNE A/S har siden 1920 haft eget værksted, der gennem årene er vokset til et moderne maskinsnedkeri. 
 

Vi fremstiller døre og vinduer efter individuelle mål, løsninger og design. Markante kendetegn for vore produkter er at vi arbejder med udsøgte kvalitetsmaterialer 

Vi har mange renoveringsopgaver som f.eks. Den Permanente i Aarhus samt gennemgribende renoveringer af større boligkomplekser som Hånbækparken i Frederikshavn og Kløvervangen i Sønderborg.
 

På vort værksted kan vi producere receptionsskranke, specieldesignet inventar, håndlister, almuelister og indfatninger.

Vi udfører vores produktioner i mange overflader fra eget sprøjtemalerværksted eller i alle former for træ eller glas.
Vores kompetence er, at vores dygtige snedkere og maskinsnedkere kan lave det, som du har svært ved at få lavet andre steder. Vi leverer arbejde af høj håndværksmæssig kvalitet, med fokus på god service. Vores mål er at kombinere den gode kvalitet og faglige rådgivning med rimelige priser, så vore kunder vender tilbage til os med deres næste opgave.
 

Renoveringsopgaver er vores speciale. På f. eks. Aarhus Rådhus har vi lavet mange løsninger, der passer ind i de arkitektoniske rammer. En af de sidste opgaver er en kørerampe ind til byrådssalen.

Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser for de muligheder, der findes. Vi er fleksible og tilpasser os vores kunders individuelle ønsker.
 

Uforpligtende tilbud
Kontakt vores værksted for at få et tilbud:
 

Værkfører, Glarmester
Henrik Persen

hep@hustomrerne.dk 
Tlf.: 87 39 29 99


 


 

 

 

 

.

 

.