Hustømrerne søger ny projektleder til Aalborg/Aarhus

Vil du have indflydelse og bruge din skarpe faglighed til at lede spændende projekter i mål? Så har du nu mulighed for at blive Hustømrernes nye projektleder i Aalborg.

Hos os er der højt til loftet og vi går op i at skabe en forretning, hvor medarbejderen er i centrum og alle behandles med respekt, uanset om du er lærling, svend eller projektleder. Vi er afhængige af hinandens kompetencer for at kunne skabe gode projekter.

Helt tæt på byggesagen

Som projektleder får du ansvar for både mindre og større projekter, og du er en del af alle faser inklusive kalkulation, strukturering af byggepladsen, administrative opgaver og aflevering af projektet. Vi forventer, at du planlægger, gennemfører og følger op på udførelsen af projekterne, og gennemfører dem indenfor aftalt tid og pris.

I langt størstedelen af projekterne er du synlig på byggepladsen og byggepladskontoret, og du indgår i et fagligt stærkt og teknisk team, der arbejder med mange forskelligartede og spændende tekniske opgaver.

Faglige kvalifikationer

Du har mindst tre års erfaring som bygningskonstruktør, med en baggrund som tømrer. Erfaring indenfor nybyggeri eller renoveringsopgaver vil være et stort plus. Hertil er det vigtigt at du har erfaring med styring af egenproduktion, da netop egenproduktionen er vores livsnerve. Vi sætter pris på handlekraft, selvstændighed og ikke mindst et skarpt øje for kvalitet.

Vi tilbyder

Du får muligheden for at arbejde i større afdeling, hvor vi gør en dyd ud af at gøre brug af hinandens kompetencer. Samtidig sætter vi det sociale fællesskab i højsædet og der er mange sociale arrangementer, hvor vi som afdeling rystes godt sammen.

Vi tilbyder ydermere en konkurrencedygtig løn, samt pension og mulighed for udvikling og uddannelse.

Praktisk information
Ansøgningsfrist
January 5, 2024
Spørgsmål rettes til
Frederik Fyllgraf
fdf@hustomrerne.dk
CV og Jobansøgning sendes til
Frederik Fyllgraf
fdf@hustomrerne.dk

Udvalgte projekter

Ledige stillinger

Vi søger løbende nye kollegaer. Så send os en ansøgning. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet.

Ledige stillinger

Hvis du vil være en del af en af Danmarks største og ældste tømrerfirmaer, så søg en af vores ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning

Ledige stillinger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ledige stillinger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.