Karriere

Hvis du vil være en del af en af Danmarks største og ældste tømrerfirmaer, så søg en af vores ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning.

Projektlederen fortæller:

Jeg har været en del af Hustømrerne siden 2020 og kommer fra en meget stor virksomhed. Det er Hustømrerne jo også, men vi er delt op i mindre afdelinger, så du har fornemmelsen af et lille fasttømret fællesskab, men du har en stor og stærk organisation i ryggen. Før kunne jeg føle, at man var en lille brik i et stort puslespil, men her har du fornemmelsen af, at man bliver set og hørt og har derfor også medindflydelse på sin hverdag.

Mads Bertelsen, projektleder hos Hustømrerne.

Lærlingen fortæller:

Jeg startede som tømrerlærling hos Hustømrerne. Her brugte jeg meget tid sammen med deres glarmestre og fandt hurtigt ud af, at deres arbejde var meget sjovere. Jeg fik lyst til at lære mere, og glasset som materiale fangede mig bare. De bakkede derfor op om mit karriereskifte og tog mig i stedet ind som glarmesterlærling. Jeg syntes, der er gode kollegaer, en god tone og man bliver generelt bare behandlet godt både af svende, mestre og afdelingsledere.

Vivien Falke, lærling hos Hustømrerne