June 14, 2022

Vinduesudskiftning i Aalborg skrider godt fremad

Vivaboligs afdeling 3 i Aalborg er i gang med en gennemgående renovering, hvor Hustømrernes søsterselskab JORTON er i fuld gang med lave elevatorskakte og give de gamle lejligheder en tiltrængt opfriskning.

Hustømrerne er her ved at udskifte alle vinduer, så det snart er slut med at fyre for gråspurvene. Selvom sommervarmen de seneste dage har fået håndværkerne til at sukke efter kolde is og strandture, går arbejdet hurtigt fremad, fortæller Anders Kristensen, der er entrepriseleder hos Hustømrerne. Han understreger at hele sagen er forløbet godt og at tidsplanerne har forløbet fint trods pandemier og leveranceudfordringer.

Han uddyber også, at en af de vigtigste ingredienser for byggesagen, har været en god dialog med beboerne imens byggeriet har stået på:

- Det er meget intimt med sådan en renovering. Vi kigger direkte ind i folks hjem og går hver dag i deres baggård. Det er derfor vigtigt at vi hele tiden har en god dialog med beboerne og behandler dem med den største respekt. Det er med til at sikre at vores tilstedeværelse ikke føles så invasiv og det giver os en større arbejdsro, fortæller Anders Kristensen.

Ledige stillinger

Vi søger løbende nye kollegaer. Så send os en ansøgning. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet.