Om os

Hustømrerne A/S er et af Danmarks største tømrerfirmaer med cirka 300 medarbejdere. Vi dækker det meste af Danmark med baser i Aarhus, Aalborg, Aabenraa, Kolding og Odense og vi har over 100 år på bagen.

I vores virksomhed har
kvalitet altid været et kernelement i vores arbejdet. Men kvalitet betyder mere end at stille med et færdigt og veltømret resultat.

Kvalitet handler for os om, at gøre de rigtige ting, både for byggesagen og vores medmennesker. Eller med andre ord: At spille hinanden bedre som mennesker, både medarbejdere og samarbejdspartnere, samt at følge med udviklingen i branchen, uden at miste det traditionelle håndværk.

Hertil er det vores pligt at passe på og tage ansvar for vores omgivelser undervejs. For vi bygger ikke i en boble, men som en aktiv medspiller, der ønsker at bidrage til en sund samfundsudvikling gennem godt byggeri og gode jobs. Hertil har vi siden grundlæggelsen været en kooperativ virksomhed og er i dag også medlem af Kooperationen. Og selvom meget har ændret sig siden 1919, mener vi stadig at gamle kooperative værdier, som at arbejde mod et retfærdigt og bæredygtigt samfund, er aktuelle i vores moderne verden.


Morten Sort Mouritsen
Adm. Direktør i Hustømrerne

Ledige stillinger

Hvis du vil være en del af en af Danmarks største og ældste tømrerfirmaer, så søg en af vores ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning.