Fyrkildevej

Bygherre: Himmerland Boligforening

Arkitekt/Totalrådgivere:

Aarhus Arkitekterne A/S Arkitekterne

Bjørk & Maigård Aps, Brix & Kamp

Rådgivende Ingeniører A/S.

Bygherre
Bygningsstyrelsen
Kunde
Aalborg Universitet
Totalrådgiver:
COBE, STED og Oluf Jørgensen

Aalborg øst er under stor forandring og en hel bydel skal løftes mod bedre tider, bl.a. gennem en massiv byggeri indsats. Et af de største projekter i den forbindelse, er renoveringen af boligområdet Fyrkildevej, afd. 52.

Renoveringen er 3. ben på en kæmpe helhedsplan fra Himmerland Boligforening, som omfatter Blåkildevej, Ravnkildevej og Fyrkildevej. Renoveringen på Fyrkildevej involverer 420 almene boliger., samt et fællesvaskeri og en børnehave. Hustømrerne har tømrer-, tag og nedbrydningsentreprisen og gik i gang sommeren 2017. Nedbrydning har indebåret beton og facader, afdækning af tag og overflader, komplettering, skæring, fliser, sanering, herunder skimmel, og diverse installationer.

Selve tømrerarbejdet har udvendig indebåret bl.a. tagrensning, dækning og montering. Indvending diverse snedkerarbejde, køkkener, lofter, døre, vinduer, gulve og skeletkonstruktioner. De eksisterende blokke bliver ryddet indvendigt, helt ned til råhus, samt facadeelementer bliver fjernet.

Der er tale om et stort indgreb i bygningen, hvor at beholder råhuset minus facadeelementer i beton med søstens præg. Der monteres nye facadeelementer som træelementer, eksisterende tagpap renses og der brændes nyt tagpap på. Tagfod nedbrydes og bygges op på nyt, samt valmede gavle rejses op. Blokkene er ikke alle ens, så der er derfor taget forskellige hensyn til bl.a. hævet terræn m.m. Der har desuden været kælderarbejde.

No items found.

Andre projekter

Ledige stillinger

Vi søger løbende nye kollegaer. Så send os en ansøgning. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet.