Hustømrerne søger ny projektleder til Fyn

Vil du have indflydelse og bruge din skarpe faglighed til at lede spændende projekter i mål? Så har du nu mulighed for at blive Hustømrernes nye projektleder på Fyn.

Du bliver en vigtig del af vores nye fynske afdeling, hvor du vil være med til at sætte rammerne for vores udvidelse på Fyn.

Hos os er der højt til loftet og vi går op i at skabe en forretning, hvor medarbejderen er i centrum og alle behandles med respekt, uanset om du er lærling, svend eller projektleder. Vi er afhængige af hinandens kompetencer for at kunne skabe gode projekter.

Helt tæt på byggesagen

Som projektleder får du ansvar for både mindre og større projekter, og du er en del af alle faser inklusive kalkulation, strukturering af byggepladsen, administrative opgaver og aflevering af projektet. Vi forventer, at du planlægger, gennemfører og følger op på udførelsen af projekterne, og gennemfører dem indenfor aftalt tid og pris.

I langt størstedelen af projekterne er du synlig på byggepladsen og byggepladskontoret, og du indgår i et fagligt stærkt og teknisk team, der arbejder med mange forskelligartede og spændende tekniske opgaver.

Faglige kvalifikationer

Du er håndværksuddannet, gerne tømrer, samt bygningskonstruktør eller har en lignende byggeteknisk baggrund. Erfaring indenfor nybyggeri eller renoveringsopgaver vil være et stort plus. Vi sætter pris på handlekraft, selvstændighed og ikke mindst et skarpt øje for kvalitet.

Vi tilbyder

Du får muligheden for at arbejde i en helt ny og dynamisk afdeling, der har et stort og velkonsolideret bagland. Vi tilbyder ydermere en konkurrencedygtig løn, samt pension og mulighed for udvikling og uddannelse.

Praktisk information
Ansøgningsfrist
January 10, 2024
Spørgsmål rettes til
Brian Dall
brd@hustomrerne.dk
CV og Jobansøgning sendes til
Brian Dall
brd@hustomrerne.dk

Udvalgte projekter

Ledige stillinger

Vi søger løbende nye kollegaer. Så send os en ansøgning. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet.

Ledige stillinger

Hvis du vil være en del af en af Danmarks største og ældste tømrerfirmaer, så søg en af vores ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning

Ledige stillinger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ledige stillinger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.