Parkkollegierne, Kollegie 1, 2, 3 og 8

Bygherre: Parkkollegierne A/S, Kollegierne i Universitetsparken

Arkitekt/rådgiver: C.F. Møller

Rådgiver: Søren Jensen A/S, Rådgivende Ingeniørfirma

Entrepriseform: Fagentreprise

Bygherre
Bygningsstyrelsen
Kunde
Aalborg Universitet
Totalrådgiver:
COBE, STED og Oluf Jørgensen

Kollegierne i universitetsparken i Aarhus, hvis historie går tilbage til 1930’erne, har til alle tider været et arkitektonisk symbol for Aarhus Universitet og på mange måder skelsættende for dansk arkitekturhistorie. Derfor var det også med stor ydmyghed at vi indgik i arbejdet med disse kulturhistoriske rammer, hvor netop bevarelsen af den oprindelige ånd var essentiel. Baggrunden for renoveringen var mange års nedslidning, samt et ønske om at alle værelser skulle have eget bad og toilet. Dertil ønskedes indeklima og akustik forbedret.

Tømrerarbejdet indebar bl.a.:

Nedbrydning af tag og undertag og montering af nyt undertag. Efterisolering af tagkonstruktion med indvendig nedforskallet gipsbeklædning og dampspærre, samt isolering af gavle.

Nedbrydning og montering af nye altandøre, vinduer og udvendige døre og vinduer, herunder lyd- og brandklassificerede døre og glas-partier, samt fodpaneler.

Nedbrydning og montering af akustiklofter. Nedbrydning af vægge/forsatsvægge, samt depotvægge, og montering af nye, inkl. efterisolering. Montering af nye dæk over baderum. Levering og montering af gangbro over trapperum. Interimsaflukning.

No items found.

Andre projekter

Ledige stillinger

Vi søger løbende nye kollegaer. Så send os en ansøgning. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet.